Ιστολόγιο

Απάτη χαρακτηρίζει το "ανέκδοτο" κομμάτι των Joy Division ο Peter Hook

Την προηγούμενη βδομάδα δημοσιοποιήθηκε ένα υποτιθέμενα ανέκδοτο τραγούδι των Joy Division με τίτλο "Aerial". Μάλιστα στην περιγραφή υπήρχε ο ισχυρισμός ότι το κομμάτι αυτό έμεινε έξω από το ντεμπούτο δίσκο της μπάντας "Unknown Pleasures".

Top10: Τα Καλύτερα Κομμάτια Των Joy Division
  • 37 χρόνια από τον θάνατο του Ian Curtis, τραγουδιστή των Joy Division, με τον ίδιο και τη μπάντα να αφήνει πίσω τέτοια μουσική κληρονομιά, παρά το σχετικά μικρό δείγμα δουλειάς, που δύσκολα θα ξεχαστεί.
Το POEt'S SOUND Προτείνει: Puta Volcano

Οι Puta Volcano είναι μια μπάντα από την Αθήνα που ξεκίνησε την δισκογραφική της πορεία το 2011 με το EP "Represent Victory Below Eye". Ακολούθησε το 2015 το ντεμπούτο τους - "The Sun" - ενώ στις 28 Απριλίου 2017 θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "Harmony of Spheres".

Top10: Τα Κορυφαία Κομμάτια Των The Cure
  • Έχουν περάσει έξι χρόνια (και τρεις μέρες για να είμαι ακριβής) από την τελευταία δουλειά των The Cure, χρόνος που μοιάζει βασανιστικά πολύς και είναι άλλωστε και το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να παρουσιάσει κάτι νέο η μπάντα.
Οι Royal Blood Ανακοίνωσαν Το How Did We Get So Dark?
  • Οι Royal Blood επιστρέφουν δισκογραφικά τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, με το άλμπουμ "How Did We Get So Dark?"που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από την Warner Bros.
Η Εκθαμβωτική Βαρελίσια Μοναχή!

 

 

H βαρελίσια Leffe (rossa) σε κερδίζει χωρίς καμία προσπάθεια με την εμφάνιση, το άρωμα και τη γεύση της.

Lyrical Punishment

«...Είναι αυτό που πρίν γνωρίσεις θα μισήσεις...

Και αφορμή απο το λήθαργο επιτέλους να ξυπνήσεις

δεν οφείλω περεταίρω εξηγήσεις...

Τα Blues…Των Λίγων Και Των Πολλών

1800....Μisissipi...New  Orlane......Εκει...στο Βαθυ Νοτο της Αμερικης,  γεννηθηκαν τα blues…κι οσο οι μαυροι σκλαβοι-εργατες εξαπλωνονταν,σκορπουσαν τους ηχους της κιθαρας τους παντου.

Οι Sisters Of Mercy στο Fuzz Live Music Club!

Οι Sisters Of Mercy, ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε η post punk σκηνή και αδιαμφισβήτητοι αρχιερείς του gothic rock, επιστρέφουν στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία , το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club!

'Ηπιαμε Δυο, Ήπιαμε Τρεις, Ήπιαμε Χίλιες Δεκατρείς

Η μπύρα είναι εδώ για να μας δροσίσει..... Όμως τι ακριβώς είναι η μπύρα; Το ποτό το τόσο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο, το ποτό που είναι τόσο κοινό αλλά που το γνωρίζουμε τόσο λίγο. Ενώ όλοι σχεδόν γνωρίζουμε πως παρασκευάζεται λίγο πολύ το κρασί, δεν συμβαίνει το ίδιο με την μπύρα. Η ζυθοποιία

Σελίδες

Not currently playing anything...

strip

Φόρμα αναζήτησης