Ιστολόγιο

Έρχεται ο πρώτος δίσκος των Crows
  • Οι Crows είναι μια μπάντα που με έχει ενθουσιάσει από το πρώτο κομμάτι και παρακολουθώ εδώ και πέντε χρόνια.
Νέος δίσκος για τους Foals

Τέσσερα χρόνια μετά το "What Went Down", οι Foals επιστρέφουν με νέα δουλειά. Το τελευταίο αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία άλμπουμ του 2015 για αυτό το blog.

Οι Motorama και πάλι στην Ελλάδα

Οι Motorama κυκλοφόρησαν το 2018, και πάλι από τη Talitres,  το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Many Nights", το οποίο περιελάμβανε μερικά εξαιρετικά κομμάτια, στο γνωστό ύφος του γκρουπ, όπως τα "

Land Of The Free: Το νέο single των The Killers

Οι The Killers αποκάλυψαν το νέο τους κομμάτι, το οποίο ονομάζεται "Land Of The Free", αλλά και το βίντεο για αυτό σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Spike Lee. Πρόκειται για ένα πολιτικοποιημένο κομμάτι, επηρεασμένο από τα πρόσφατα μεταναστευτικά γεγονότα, το τείχος του Trump στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού και από πολλά ακόμα θέματα. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Top10: Τα καλύτερα άλμπουμ του 1998

Το 1998 αποτέλεσε μια εξαιρετική χρονιά για πολλά είδη, ενώ και οι δυο άκρες του Ατλαντικού συνέχισαν να μας παρέχουν το ένα φανταστικό άλμπουμ μετά το άλλο. Στην Αμερική είναι η χρονιά των Offspring, με το τραγικό single "Pretty Fly (for a White Guy)" και το άλμπουμ "Americana" (πάλι καλά ο δίσκος είχε μερικά αξιόλογα κομμάτια) να γνωρίζουν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Pick Of The Month - Νοέμβριος 2018: Whispering Sons - Alone
  • Οι Whispering Sons είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες post-punk μπάντες που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Οπότε το ντεμπούτο τους με τίτλο "Image", ήταν μια από τις κυκλοφορίες που περίμενα όσο λίγες μέσα στη χρονιά.
Δείτε το βίντεο του νέου single των Lost Under Heaven

Οι Lost Under Heaven αποκάλυψαν το τέταρτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Το "Love Hates What You Become" αναμένεται στις 18 Ιανουαρίου 2019 από την Mute.

Δείτε το βίντεο του νέου single των Lost Under Heaven

Οι Lost Under Heaven αποκάλυψαν το τέταρτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Το "Love Hates What You Become" αναμένεται στις 18 Ιανουαρίου 2019 από την Mute.

Οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ
Δείτε το νέο βίντεο των We Were Promised Jetpacks
  • Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των We Were Promised Jetpacks. Το "The More I Sleep, The Less I Dream", που θα είναι διαθέσιμο στις 14 Σεπτεμβρίου από τη Big Scary Monsters, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το "Unravelling".

Σελίδες

Not currently playing anything...

strip

Φόρμα αναζήτησης